Apa lagi Perkasa mahu sebenarnya?

Apa lagi Perkasa mahu sebenarnya?

Harakahdaily,
06 Ogs 2013
KUALA LUMPUR: Atau barangkali soalan yang lebih spesifik patut ditanya, apa lagi Perkasa mahu sebenarnya, tulis Shahbudin Husin.

Ini ekoran Perkasa mencadangkan agar kerajaan menarik kerakyatan Namewee yang didakwanya “biadap” dan “kurang ajar” berikutan posting videonya di Youtube yang mengkritik kerajaan kerana bersikap double standard berhubung penangguhan tayangan filem New Village yang sudah ditetapkan tarikhnya oleh Finas.

Berikutan tindakan kerajaan itu, tulisnya lagi, Namewee telah berleter panjang lebar dalam video terbarunya mengenai sikap kerajaan yang didakwanya “double standard” bukan saja dalam isu filem New Village tetapi juga dalam beberapa isu lain berkaitan dirinya yang pernah berhadapan dengan pelbagai karenah ketika berurusan dengan kerajaan.

Menurutnya, Namawee yang sebelum pilihanraya lalu pernah menghina lagu Negaraku tetapi tidak diambil apa-apa tindakan kerana ketakutan Najib akan kehilangan sokongan pengundi Cina, kini menerima nasib yang sebaliknya.

“Hanya kerana mengkritik kerajaan bersikap double standard, kerakyatannya dicadang ditarik balik oleh Perkasa,” tanya beliau..

Baginya, isu yang dibangkitkan oleh Namewee hanyalah sikap “double standard” kerajaan dalam beberapa isu yang dirasakannya tidak wajar.

Katanya, ia lebih berupa kritikan terhadap karenah birokrasi kerajaan, tiada kena-mengena dengan kaum atau agama sepertimana yang menjadi asas perjuangan Perkasa.

“Kenapa berlebih-lebihan membela kerajaan dan seolah-olah mahu suara Perkasa didengari oleh kerajaan?” tanya Shahbudin lagi.

PROJEK SALAM MERDEKA MALAYSIA 2013=MERDEKA HUTANG SEGERA!! [Bulan Ogos=Peluang jana RM10,000 EKSPRESS] Reformasi Ekonomi Rakyat jana RM100,000! Agen Online facebook TERAWAL diperlukan seluruh Malaysia! SETIAP AHLI DAFTAR DALAM RANGKAIAN ANDA DIBAYAR 100% tunai RM100!! DAFTAR PERCUMA DI SINI: http://bit.ly/jutawancash >>BONUS TERUS MASUK AKAUN BANK ANDA DALAM 24 JAM! 1 klik dapat RM100! 100 KLIK ANDA DAPAT RM10,000 SEBULAN! Join sekarang! Jana RM500 dalam 24 jam! 

 

Advertisements

One thought on “Apa lagi Perkasa mahu sebenarnya?

 1. Con la pl茅tora Merrell hombre zapatos de guante la pista descalzo, su necesidad de zapato trepando multiuso es un mejor servido.Viene el real mediante el uso de rutina de cord贸n ce帽ido.El producto viene con una entresuela if un una especie de tendencia popular acolchada.
  ugg botas
  , ugg baratas
  , ugg boots

  neto.Porque la gente no paga generalmente n铆quel abusar de uso de un comunidades en l铆nea, esta cuota de servicio ayuda a desterrar el usuario extensa curios y Magno tratando de causar da帽o.Con muchos m谩s desgaste superestrella masculina podr铆a ropa, precio neutro se convierte en una especie de moda.
  ugg Australia
  , ugg boots
  , comprar ugg

  En realidad, botas o zapatos de nieve fueron llamados botas feo en primer lugar, que nosotros hemos usados principalmente por soldados australianos para mantener el calor.
  ugg botas
  , comprar ugg
  venta de UGG australia chicas presupuesto el gasto zapatos cu谩nto gran

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s