(99) “Apa beza darah kotor dan darah bersih?” soalan yang selalu ditan

(99) “Apa beza darah kotor dan darah bersih?” soalan yang selalu ditan.

“Apa beza darah kotor dan darah bersih?” soalan yang selalu ditanya apabila berbekam..

 

• darah bersih mengalir dalam salur darah, membawa oksigen ke seluruh badan.

 

• darah kotor ialah darah berpenyakit yg mengandungi segala jenis racun yg tidak dapat dicernakan oleh badan dan duduknya di bawah kapilari kulit.

 

“Mcm mana kita boleh pastikan darah kotor yg disedut keluar?”

 

• kita tusuk hanyalah sedalam 0.5mm pada lapisan kulit sahaja – cukup untuk menembusi kapilari kulit tetapi tidak sampai ke salur darah @ urat. Memandangkan darah kotor bertempat di kapilari kulit, maka ternyatalah sebarang darah yg disedut itu ialah darah kotor.

 

**Waktu bekam terbaik waktu pagi dari 10am menguatkan hafalan dan menyembuhkan penyakit. Anda juga boleh pilih waktu petang jam 2pm.

 

Alhamdulillah…berbekamlah sebulan sekali secara konsisten…setiap yg sunnah pasti ada keberkatannya…Menurut Anas Bin Malik, telah bersabda Rasulullah S.A.W. “Pengubatan yang paling baik di antara kalian ialah al Hijaamah (Bekam Darah)”.

 

Rahsia kesihatan optima~buang toksin dan racun dari tubuh anda!!! PAKEJ OVERHAUL LENGKAP 1 BADAN 22 POIN~Rawatan BEKAM POWER saya bermula seawal jam 10 pagi. Anda tak perlu bersusah payah hendak ke pusat rawatan saya. Biarlah saya datang kepada anda. Pakej rawatan saya KL & SELANGOR (jurubekam wanita juga disediakan) :

a)Rm110 utk 22 cups         b)Rm60 utk 10 cups

 

Appointment bekam sms/whatsapp NAMA-ALAMAT-TARIKH-MASA  BERBEKAM KE 017-237 8001 JEHAN   facebook: http://bit.ly/bekamazzahra  ♥jom LIKE & SHARE|♥ INSHA ALLAH BERMANFAAT PADA RAKAN2 ANDA 🙂

 

 

♥ Allahu Akbar! Alhamdulillah! Subhanallah! ♥ Jom Kempen rakan-rakan kita berbekam Sunnah SAW ♥ like & share info untuk semua ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s