TOXIN OH! TOXIN~jom buang toxin dari badan anda! Anda mengalami stress? migrain? lemah badan? jom bekam

(105) TOXIN OH! TOXIN~jom buang toxin dari badan anda! Anda mengalami.

“APAKAH BERBEKAM ITU DILAKUKAN SEKALI SAJA SEPANJANG HIDUP ATAU SEKALI SAJA DALAM SETAHUN, ATAU SEKALI SAJA DALAM SEBULAN?”

 

Para sahabat Rasulullah SAW melakukan bekam setiap bulan secara rutin atau konsisten, sehingga apabila memasuki bulan Ramadan mereka tidak perlu melakukan bekam pada bulan ini. Dengan berbekam secara konsisten anda akan menukmati kesegaran tubuh badan, kesihatan dan ketenangan fikiran…Insha Allah..cubalah baru anda tahu…:)

 

Juru bekam wanita kami juga membekam pesakit wanita yang mengalami sakit badan dan sendi. Mereka mengambil rawatan full set 22 cups. RAWATAN BEKAM PUNCAK KEPALA ADAKAH YANG TERBAIK ~spt sabda Nabi SAW “boleh sembuhkan 72 penyakit…insha Allah”

 

PERASAAN TAKUT DAN GEMURUH BAGI PERTAMA KALI BERBEKAM 🙂

 

Pertama kali nak berbekam mesti ada perasaan ni. Apatah lagi apabila saya menunjukkan jarum bekam. Perasaan ni sama seperti masa nak berkhatan dahulu. Adalah wajib bagi pembekam untuk menenangkan pesakit. Membekam dalam keadaan hati gemuruh dan berdebar debar adalah tidak digalakkan dan boleh menyebabkan pesakit pitam. Biasanya sebelum membekam sy akan menerangkan prosedur saya, dari A sampai Z sehingga pesakit faham. Bila segala persoalan yg berada di dalam minda sudah terjawab , barulah rasa tenang. Saya akan meneruskan proses bekam saya dgn urutan di belakang badan supaya pesakit relax dan tenang. Lepas itu barulah saya akan membekam pesakit. INGAT, JANGAN BERBEKAM KETIKA ADA PERASAAN BERDEBAR DEBAR DAN GUNDAH GULANA…..

 

Caj bekam kami:

*RM60 10 cup / RM110 22 cup- Bekam Darah*

 

Lokasi: 1-3-9 Apt Galaksi Jln Nova U5/86 Subang Bestari, 40150 Shah Alam, Malaysia

:: Ya Allah ~ semoga insan yang like dan share info ini akan mendapat perlindungan dan kesihatan berkekalan dunia & akhirat …..Aamiin…

 

1 like = 1 doa   ♥ ♥  ♥  1 share = 10 doa

 

♥ Allahu Akbar! Alhamdulillah! Subhanallah! ♥

 

Waktu perkhidmatan:

Isnin-Ahad: Rawatan saya bermula seawal jam 10 pagi. Anda tak perlu bersusah payah hendak ke pusat rawatan saya. Biarlah saya datang kepada anda. Pakej rawatan saya kaw KL & SELANGOR (jurubekam wanita juga disediakan) :

a)Rm110 utk 22 cups    b)Rm60 utk 10 cups

 

[PAKEJ BEKAM POWER BEKAM OVERHOUL 1 BADAN DARI KEPALA KE KAKI

=DISYORKAN UNTUK ANDA MENIKMATI KESEGARAN OPTIMA HAMPIR SERTA MERTA 22 poin = RM110 nett

BADAN RASA RINGAN KERANA DARAH KOTOR DAN ANGIN BISA DIKELUARKAN DARI BADAN ANDA]

 

Appointment dan tempahan bekam boleh SMS@WhatsApp Nama Alamat Tarikh Masa Berbekam ke Jehan 017-2378001  :::JURU BEKAM WANITA JUGA DISEDIAKAN.

Info >> Facebook: http://bit.ly/bekamazzahra  ♥|LIKE|SHARE|♥

 

Ya ALLAH…

Muliakanlah orang yang membaca status ini  Ringankanlah kakinya untuk melangkah ke masjid  Lapangkanlah hatinya  Bahagiakanlah keluarganya

Luaskan rezekinya seluas lautan  Mudahkan segala urusannya  Kabulkan cita-citanya  Jauhkan dari segala Musibah  Jauhkan dari segala Penyakit, Fitnah, Prasangka Keji, Berkata Kasar dan Mungkar.  Dan berkatilah dunia & akhirat untuk orang yang membaca, like dan sharekan status ini.

 

 

Aamiin ya Rabbal’alamin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s