TAWARAN ISTIMEWA WARGA KUALA LUMPUR DAN SELANGOR. BEKAM POWER OVERHOUL 1 BADAN NIKMATI KESEGARAN BADAN ANDA SERTA MERTA SELEPAS BERBEKAM. Rawatan Bekam Sunnah Az-Zahra Ke Rumah Anda. “bayangkan minyak enjin kereta anda tidak ditukar selepas 10,000 kil in Public Forum Forum

TAWARAN ISTIMEWA WARGA KUALA LUMPUR DAN SELANGOR. BEKAM POWER OVERHOUL 1 BADAN NIKMATI KESEGARAN BADAN ANDA SERTA MERTA SELEPAS BERBEKAM. Rawatan Bekam Sunnah Az-Zahra Ke Rumah Anda. “bayangkan minyak enjin kereta anda tidak ditukar selepas 10,000 kil in Public Forum Forum.

TAWARAN ISTIMEWA WARGA KUALA LUMPUR DAN SELANGOR. BEKAM POWER OVERHOUL 1 BADAN NIKMATI KESEGARAN BADAN ANDA SERTA MERTA SELEPAS BERBEKAM. Rawatan Bekam Sunnah Az-Zahra Ke Rumah Anda.

 

“bayangkan minyak enjin kereta anda tidak ditukar selepas 10,000 kilometer bergerak dari rumah ke pejabat anda atau selepas outstation….atau selepas 6 bulan atau 1 tahun..tiba-tiba anda terus tambah minyak pelincir baru???? Dah tentu kereta anda akan mengalami kerosakan teruk…SEKARANG BAYANGKAN SEL DARAH ANDA YANG TELAH MATI DAN TINGGAL DI KULIT SELURUH TUBUH ANDA???

 

Bekam darah adalah bekam sunnah dan ia dapat menghindari 72 jenis penyakit dimasa-masa akan datang. Bekam darah amat berkesan dalam merawat penyakit darah tinggi, kencing manis, migrain, resdung, gout, sihir, saka, penyakit kulit dan banyak lagi. Bekam darah adalah amalan nabi Muhammad SAW..

 

1) Sabda Rasulullah SAW “jika ada ubat yang dapat menyembuhkan penyakit, maka bekam juga dapat menyembuhkannya” HR Malik

2) Telah bersabda Rasulullah SAW “Tidaklah aku melewati sekelompok malaikat pada malam aku di isra`kan kecuali mereka berkata, Wahai Muhammad, suruhlah umatmu berbekam” Riwayat Ibnu Majah

3) Sabda Nabi SAW lagi “kesembuhan itu berada pada tiga hal, iaitu minum madu, sayatan pisau bekam dan sundutan dengan api (kay). Sesungguhnya aku melarang ummatku (berubat) dengan kay” Hadith Sahih Al Bukhari

 

Bekam Darah : RM 60 (10 cups 2 kali sedutan darah) RM110 22 cups Bekam lengkap overhoul 1 badan paling disyorkan untuk kesan kesegaran paling optima…DIGALAKKAN BERBEKAM SEBULAN SEKALI…

 

Sebaik baik perubatan adalah dgn berbekam. Dari Ibnu Umar r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:

“Tidaklah aku melalui satu dari langit-langit yang ada melainkan para Malaikat mengatakan ‘Hai Muhammad, perintahkan umat mu untuk berbekam, kerana sebaik-baik rawatan yang kalian gunakan untuk berubat adalah berbekam…”

(Kasyul Astaar ‘an Zawaa-idil Bazar)

 

Pertama kali hendak berbekam takut rasanya sebab tidak tahu bagaimana proses sebenar bekam itu dijalankan…cuma sekadar melihat di update mengenai aktiviti bekam yang telah dibuat dan testimonial dari page https://www.facebook.com/bekamAzZahra        ♥|LIKE|SHARE|♥

 

Kesannya selepas berbekam ialah kurangnya sakit kepala yang sering di alami sebelum ni..Badan dan kepala terasa agak ringan sedikit..dan dalam dua hari ni kurang rasa nak tidurnya jika dibandingkan sebelumnya selalu rasa penat dan malas nak buat kerja….

 

Semoga Bermanfaat.

 

Appointment dan tempahan bekam boleh SMS@WhatsApp Nama Alamat Tarikh Masa Berbekam ke Jehan 017-2378001

Info >> Facebook: http://bit.ly/bekamazzahra  ♥|LIKE|SHARE|♥

 

Rawatan BEKAM POWER saya bermula seawal jam 10 pagi. Anda tak perlu bersusah payah hendak ke pusat rawatan saya. Biarlah saya datang kepada anda.

 

Ya ALLAH…

Muliakanlah orang yang membaca status ini  Ringankanlah kakinya untuk melangkah ke masjid  Lapangkanlah hatinya  Bahagiakanlah keluarganya

Luaskan rezekinya seluas lautan  Mudahkan segala urusannya  Kabulkan cita-citanya  Jauhkan dari segala Musibah  Jauhkan dari segala Penyakit, Fitnah, Prasangka Keji, Berkata Kasar dan Mungkar.  Dan berkatilah dunia & akhirat untuk orang yang membaca, like dan sharekan status ini.

 

 

Aamiin ya Rabbal’alamin

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s