(99+) BEKAM JUGA BOLEH MERAWAT PENYAKIT SIHIR DENGAN IZIN ALLAH Rasulu

(99+) BEKAM JUGA BOLEH MERAWAT PENYAKIT SIHIR DENGAN IZIN ALLAH Rasulu.

MEMBEKAM PESAKIT LENGUH BADAN DAN SENDI DI KEM WARDIEBURN SETAPAK DAN KOTA DAMANSARA

 

Saya membekam pesakit yang mengalami sakit badan dan sendi. Setelah dibekam banyak darah kotor dan angin berjaya dikeluarkan.

 

Walaupun pesakit seorang tentera yang aktif melakukan aktiviti fizikal seperti berlari, kawat dan senaman namun faktor makanan yang dimakan juga membolehkan darahnya dicemari toksin merbahaya.

 

STRESS ??? – BERBEKAMLAH

 

Antara tanda stress ialah bahagian bahu yg tegang dan betis kaki yg keras. Sebab tu org tua tua dahulu dia suruh anak anak pijak dibelakang badan dan kaki. Bekam juga dpt menghilangkan stress. Bekamlah di tengkuk, bahu, belikat dan betis.

 

Anda disyorkan berbekam secara konsisten sebulan sekali untuk mendapatkan kesegaran dan kesihatan optima. Jika anda tak sakit maka lebih bagus untuk berbekam kerana mengekalkan kesihatan adalah lebih baik dari merawat. Jangan tunggu badan anda diserang sakit kronik baru nak berbekam…

 

Setiap yg sunnah pasti ada keberkatannya…Menurut Anas Bin Malik, telah bersabda Rasulullah S.A.W. “Pengubatan yang paling baik di antara kalian ialah al Hijaamah (Bekam Darah)”.

 

 BEKAM THIBBUN NABAWI (POINT BEKAM RASULULLAH)

 

Saya melakukan bekam thibbun nabawi dgn satu point penting diatas kepala. Bekam diatas kepala dapat menghilangkan 72 jenis penyakit…Insha Allah

 

Appointment bekam appointment bekam sms/WhatsApp nama alamat tarikh anda mahu berbekam ke 017-2378001 Jehan

 

Rawatan BEKAM POWER saya bermula seawal jam 10 pagi. Anda tak perlu bersusah payah hendak ke pusat rawatan saya. Biarlah saya datang kepada anda. Pakej rawatan saya KL & SELANGOR (jurubekam wanita juga disediakan) :

a)Rm110 utk 22 cups         b)Rm60 utk 10 cups

 

Facebook: http://bit.ly/bekamazzahra   ♥|LIKE|SHARE|♥ insha Allah bermanfaat pada rakan-rakan anda dengan menghidupkan rawatan Sunnah Nabi Muhammad SAW…:)

 

Ya ALLAH…

Muliakanlah orang yang membaca status ini  Ringankanlah kakinya untuk melangkah ke masjid  Lapangkanlah hatinya  Bahagiakanlah keluarganya

Luaskan rezekinya seluas lautan  Mudahkan segala urusannya  Kabulkan cita-citanya  Jauhkan dari segala Musibah  Jauhkan dari segala Penyakit, Fitnah, Prasangka Keji, Berkata Kasar dan Mungkar.  Dan berkatilah dunia & akhirat untuk orang yang membaca, like dan sharekan status ini.

 

 

Aamiin ya Rabbal’alamin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s