(206) BEKAM THIBBUN NABAWI (POINT BEKAM RASULULLAH) : MAKANAN DAN MINUM

(206) BEKAM THIBBUN NABAWI (POINT BEKAM RASULULLAH) : MAKANAN DAN MINUM.

BEKAM THIBBUN NABAWI (POINT BEKAM RASULULLAH) : MAKANAN DAN MINUMAN ZAMAN MODEN PUNCA PELBAGAI PENYAKIT KRONIK.

 

Dunia semakin maju dan manusia kini makan bermacam makanan dan minuman yang tidak dipastikan kebersihan dan kesuciannya. Mee goreng mamak, teh tarik, roti canai, nasi lemak, tom yam, seafood, ayam goreng, burger, air berkarbonat diakui mengandungi kolesterol yang tinggi.

 

Pelbagai aneka makanan dan minuman ini akan mengumpulkan sisa toksin beracun bertimbun di dalam tubuh, apatah lagi bagi mereka yang tidak mengikuti diet pemakanan sihat. Timbunan toksin ini jika dibiarkan akan mendatangkan kesan kesihatan fizikal, mental, kejiwaan dan emosi. Kini punca penyakit yang menyerang manusia adalah kerana faktor makanan yang tak terkawal…

 

Oleh itu ikutilah kaedah rawatan sunnah Nabi SAW dengan cara berbekam. Kaedah perawatan yang dianjurkan oleh Nabi SAW insha Allah berkat dan selamat…cuci dan buang toksin yang terkumpul dari tubuh anda dengan berbekam..

 

Setiap yg sunnah pasti ada keberkatannya…Menurut Anas Bin Malik, telah bersabda Rasulullah S.A.W. “Pengubatan yang paling baik di antara kalian ialah al Hijaamah (Bekam Darah)”.

 

Saya melakukan bekam thibbun nabawi dgn satu point penting diatas kepala. Bekam diatas kepala dapat menghilangkan 72 jenis penyakit insha Allah…

 

Rawatan BEKAM POWER saya bermula seawal jam 10 pagi. Anda tak perlu bersusah payah hendak ke pusat rawatan saya. Biarlah saya datang kepada anda. Pakej rawatan saya KL & SELANGOR (jurubekam wanita juga disediakan) :

a)Rm110 utk 22 cups         b)Rm60 utk 10 cups

 

http://bit.ly/bekamazzahra  ♥|LIKE|SHARE|♥ insha Allah bermanfaat pada rakan-rakan anda dengan menghidupkan rawatan Sunnah Nabi Muhammad SAW…:)

 

Ya ALLAH…

Muliakanlah orang yang membaca status ini  Ringankanlah kakinya untuk melangkah ke masjid  Lapangkanlah hatinya  Bahagiakanlah keluarganya

Luaskan rezekinya seluas lautan  Mudahkan segala urusannya  Kabulkan cita-citanya  Jauhkan dari segala Musibah  Jauhkan dari segala Penyakit, Fitnah, Prasangka Keji, Berkata Kasar dan Mungkar.  Dan berkatilah dunia & akhirat untuk orang yang membaca, like dan sharekan status ini.

 

 

Aamiin ya Rabbal’alamin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s